Du er her: ARKo Terapeut > Manualer > Videre bruk.... > Gjenoppretting

Gjennoppretting

Gjennoppretting er aktuelt etter et maskinhavari, utskifting av maskin eller dersom du har flere maskiner og tar med seg en sikkerhetskopi.

Gjennoppretting funger på samme måte som sikkerhetskopiering. Du logger av eller avslutter ARKo Terapeut og svarer Ja til å avslutte ARKo Terapeut.

Og svarer Ja til å sikkerhetskopiere.

Du får da opp bildet Sikkerhetskopiering og nå velger du fanen Gjennoppretting.

Nå får du opp gjennopprettingsbildet og må finne sikkerhetskopien du vil gjenopprette fra. For å finne frem sikkerhetskopien du vil gjenopprette fra, trykker du på knappen i enden av feltet Bestem plassering av sikkerhetskopi.

Du får da opp bildet Bla igjennom etter mappe og må finne mappen sikkerhetskopien ligger i og merke mappen og trykke OK.

Du kommer da tilbake til gjenopprettings-bildet, mappen og plasseingen av sikkerhetskopi er blitt endret. Trykk deretter på knappen Gjenopprett data.

Når får du opp meldingen Gjenopprette?. Dette vil slette eksisterende data. Her svarer du Ja.
 

Når du får melding Gjenoppretting ferdig tykker du OK.

 Nå kan du logge på ARKo Terapeut på nytt med de nye dataene.